Lasergame

In Lasergames vind je een uitgebreid en uniek labyrint vol special effects, rookmachines, muziek en onverwachte objecten.
Gewapend met een lasergun moet jij in dit domein de beste zijn. Ben jij snel, geconcentreerd en heb jij een goede tactiek?

 1. Wat houdt de lasergame in?


  Je beste vrienden en familie zijn nu je tegenstanders! Het vinden van strategische plekken en schuilhoeken is cruciaal!
  Profiteer van de mijnen voor ze JOU uitschakelen. De mijnen hebben speciale krachten. Voor bepaalde tijd word je bijvoorbeeld onzichtbaar of onschendbaar, heb je megapower of rapidfire, waardoor je nog gevaarlijker wordt voor je tegenstanders of geef je ze de kans om je voor te zijn...
  Speel je in teamverband dan ben jij misschien wel de spion! De lampjes van je pak krijgen een andere kleur en je kunt daardoor nog dichterbij je tegenstander komen!

  Je moet vooral sterk in je schoenen staan wil je je staande houden want de centrale computer volgt al je acties: wie raak jij? wie raakt jou? en bovenal... wie wint er?
  Je eigen scores kun je direct op je lasergun aflezen. Na afloop van het spel ontvangt ieder zijn eigen scoresheet waarop alle gebeurtenissen kunnen worden afgelezen.
  Je kunt je resultaten bekijken en vergelijken met de scoresheets van je medespelers en weer even goeie vrienden worden onder het genot van een lekker drankje en/of hapje.

  Reserveren
 2. Tarief

  1 lasergame duurt 15 minuten en kost € 9,50 per persoon.
  Een lasergame in combinatie met een gereserveerd feestje kost € 9,00 per persoon. (feestje en lasergame apart reserveren)

  Ook is er een arrangement Shoot en Drive: lasergame en karten in 1 te boeken bij kcr kartbaan.

  Lasergamen upgraden met:
  chips en drinken € 3,50
  patat en drinken € 4,00
  cake met limonade € 1,35
  snack € 1,50
  na het schieten naar Balleland € 6,50
  snoepzakje na lasergamen € 1,50

  € 1,50 voordeel bij een DOUBLESHOOT (2x lasergame) totaal € 17,50

 3. Belangrijke info

  Bij het lasergamen geldt een leeftijd vanaf 8 jaar. Dit heeft te maken met de breedte van de schouders en de hulpmiddelen die worden gebruikt. Voor de wat tengere kinderen (van 8 jaar) hebben we maar 3 van deze hulpmiddelen. U kunt het beste van tevoren bellen als u reserveert voor kinderen van 8 jaar (0165) 56 06 08
  Lasergamen is voor mensen van 8 tot 88 jaar.Het maximale aantal personen dat tegelijk kan spelen is 20. Grotere groepen zijn ook welkom maar worden in 2 of meerdere groepen ingedeeld. Het minimale aantal spelers is 5. Tot en met 10 spelers wordt er alleen boven of alleen beneden gespeeld. Dit wordt door ons met u overlegd. Het is verboden te rennen in het domein. Onder de 18+ jaar wordt er geen alcohol geschonken. Het is niet toegestaan om tijdens het wachten (voor, tussen en na de games) naar Balleland te gaan tenzij hiervoor betaald is. De instructieruimte is niet toegankelijk als er een spel plaatsvindt. Alleen maar als u door ons hierheen verwezen wordt. Het is niet toegestaan over de afzettingen te klimmen. Het is niet toegestaan in de cockpit van het vliegtuig te klimmen. De netten zijn er voor decoratie. Laat deze hangen om beschadigingen te voorkomen. Betaling geschiedt nadat het spel gespeeld is. Eventuele consumpties kunnen dan ook afgerekend worden. Het is niet mogelijk om op rekening te betalen. Er is een pinapparaat aanwezig. Alle tijden genoemd bij de arrangementen zijn indicatief en kunnen licht afwijken van de werkelijke tijden. In verband met het reserveren van andere groepen voor en na u, moeten de tijden beschouwd worden als uiterste tijden.

  Het deelnemen aan lasergamen houdt risico's in voor schade (letselschade, zaakschade en gevolgschade daaronder inbegrepen) voor zowel de deelnemer/ster zelf als voor derden, als mede voor zijn/haar goederen en/of goederen van derden. De deelnemer/ster neemt deze risico's uitdrukkelijk voor zijn/haar rekening. (Als het boeken via de website niet lukt kunt u ook langskomen met een geldig legitimatiebewijs. Telefonisch reserveren is helaas niet mogelijk.)

  Boek een lasergamefeest minimaal 2 dagen van tevoren. Annuleren kunt u kostenloos tot twee dagen van te voren en kan uitsluitend via de mail gedaan te worden.
  Indien U binnen 48 uur voorafgaand aan de gereserveerde datum annuleerd bent u €5,00 annuleringskosten per persoon verschuldigd.