Groepen, schoolreisje en peuterochtend

Wilt u komen met een hele groep kinderen dan is ons arrangement voor Groepen wellicht interessant. De groep moet minimaal bestaan uit 15 kinderen.

 1. Wat houdt het groepsarrangement in?


  Een Groepsarrangement kost € 10,00 per kind. De kinderen kunnen vrij spelen en krijgen 2 x limonade, patat en een ijsje bij vertrek. Belangrijk om te weten: Vanaf 15 kinderen kunt u een groepsarrangement boeken. Tijdens schoolvakanties zijn groepsarrangementen niet mogelijk. Begeleiders hebben gratis toegang. Bestellingen van begeleiders worden apart berekend. Het is niet mogelijk om op rekening te betalen. Er is een pinapparaat aanwezig. Annuleringskosten zie Veel gestelde vragen.

  Tarief

  Per kind € 9,50
  (2x limonade, patat en ijsje)

  Boeken

  Boek een groepsarrangement minimaal 2 dagen van tevoren.

  Reserveren
 2. Schoolreisje

  Speelparadijs Balleland is ook zeer geschikt voor een schoolreisje. Voor € 8,50 per kind hebben alle kinderen van de klas of school een hele hoop speelplezier. Bij een Schoolreisje kunnen de kinderen vrij spelen en krijgen alle kinderen friet, 2 x limonade en een ijsje. Als extra optie kan gekozen worden voor een snack en een meet en greet met onze mascotte Ballito.

  Belangrijk om te weten! Vanaf 30 kinderen kunt u een schoolreisje boeken. Tijdens schoolvakanties zijn schoolreisjes niet mogelijk. Begeleiders hebben gratis toegang. Bestellingen van begeleiders worden apart berekend. Het is niet mogelijk om op rekening te betalen. Er is een pinapparaat aanwezig.

  Tarief

  Arrangement 1 per kind € 8,50
  Arrangement 2 = met extra snack en meet en greet met mascotte Ballito € 9,00
  (2x limonade, patat en ijsje)

  Reserveren
 3. Peuterochtend

  Voor de allerkleinsten een ochtend vol speelplezier. De kinderen van 0 t/m 4 jaar kunnen terecht in onze aparte speelruimte. Dit is ideaal voor groepen peuters zoals peuterspeelzalen of kinderdagverblijven maar ook individuele bezoekers kunnen hiervan gebruik maken. Op een Peuterochtend kunnen de peuters voor € 4,50 per peuter spelen tot 12.00 uur. Alleen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, maar niet tijdens Nederlandse en Belgische schoolvakanties. Reserveren is niet nodig. De toegang is gratis voor ouders en begeleiders. Bestellingen van begeleiders of ouders worden apart berekend.

  Tarief

  Per kind € 4,50