Kinderfeestje

Wil jij een onvergetelijke verjaardag?
Vraag dan of je vriendjes en vriendinnetjes meegaan naar speelparadijs Balleland om lekker te spelen en te ravotten. Je kunt ze uitnodigen via je eigen feestpagina die je krijgt als je een verjaardagsfeestje boekt. Hiermee kun je ook je foto's op je feestsite zetten! Een verjaardagsfeest heb je al voor 12,00 per kind. Je kunt er ook Lasergamen bij boeken voor een extra spannende verjaardag!

 1. Ballito Party


  Bij een feestje krijg je een gereserveerde tafel, je kunt vrij spelen, je krijgt onbeperkt ranja en een perenijsje en je kunt kiezen uit patat met snack of een pannenkoek of poffertjes. Ook is er een cadeautje voor de jarige van het feestje.

  Je feestje upgraden met:
  taart met vuurwerk (10 personen) : € 15,00
  eigen taart meenemen : € 10,00 per taart
  cake met limonade : € 1,35 per kind
  snoepzakje : € 1,50 per kind
  lasergamen (apart reserveren) : € 9,00 per game per kind Reserveer

  Reserveer
 2. Lasergame

  Bij het lasergamen geldt een leeftijd vanaf 8 jaar. Dit heeft te maken met de breedte van de schouders en de hulpmiddelen die worden gebruikt. Voor de wat tengere kinderen (van 8 jaar) hebben we maar 3 van deze hulpmiddelen.
  U kunt het beste van tevoren bellen als u reserveert voor kinderen van 8 jaar (0165) 56 06 08.

  Annuleren kunt u kostenloos tot twee dagen van te voren en kan uitsluitend via de mail gedaan te worden.
  Indien U binnen de 48 uur voorafgaand aan de gereserveerde datum annuleerd bent u €25,00 annuleringskosten verschuldigd.

  Reserveer


 3. Kinderfeest

  Kinderfeestjes kunnen tot en met 12 jaar. Vanaf 6 kinderen kunt u een feestje boeken. Er moet altijd iemand bij de kinderen zijn die 18 jaar of ouder is. Gratis toegang voor maximaal twee begeleiders per kind. Voor elke begeleider meer betaalt u € 1,00 entree. Bestellingen van begeleiders worden apart berekend. Het is niet mogelijk om op rekening te betalen. Er is een pinapparaat aanwezig.

  Feestje boeken
  Boek een feestje minimaal 2 dagen van tevoren. Lasergamen moet apart worden geboekt op de lasergame pagina.
  Nadat de reservering is gedaan ontvang je een bevestiging via de e-mail met een link naar jouw feestpagina met een toegangscode. Klik hier boven deze pagina op de button RESERVEER om een kinderfeestje te boeken.

  Je eigen feestpagina kun je bovenin met de button Feestpagina inlog bezoeken.

  Feestpagina login